Suus

Sinds 2009 geeft Suus tekenles. Het lesmateriaal is inhoudelijk en qua vormgeving altijd geheel van eigen hand. Deze originele lesopzet maakt verschillende technieken toegankelijk voor iedereen.

Suus is ruim 25 jaar actief als beeldend kunstenaar. Haar werk is qua uitwerking divers, haar specialisatie is het tekenen in realistische stijl.
Het tekenen vormt de grondslag voor haar werk. Zij zegt hierover: “Door te tekenen krijg ik meer grip op de wereld om mij heen. Tekenen is voor mij de meest directe weergave van een idee. Daarbij is het -zwart op wit- het bewijs dat je uniek bent! Iedereen heeft een eigen stijl die bij tekenen zichtbaar wordt.

In 1999 is zij afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam. Opvolgend heeft zij de titel Master of Fine Arts behaald aan de St. Joost Academie te Breda. Zij heeft met haar werk in binnen -en buitenland geëxposeerd. Naast beeldend kunstenaar is zij werkzaam als grafisch ontwerper, illustrator en docent tekenen en schilderen. Ze heeft veel ervaring in het geven van kunst gerelateerde workshops voor alle leeftijden, bij verschillende instanties en scholen.

Door middel van haar lessen krijgt u een sterk technische basis mee, gebaseerd op de gevarieerde oefeningen en het gebruik van veel verschillende tekenmaterialen. Zij geeft met veel enthousiasme les en stelt voor iedere cursist het ontdekken van zijn of haar tekenvaardigheden als doel!