Tekenles online

U kunt prachtige digitale tekenlessen volgen bij Suus. Tekenen in uw eigen tempo wanneer het u uitkomt. Naast de stap voor stap video’s kunt u naar wens een online bespreking boeken met Suus.

Een digitale les heeft gemiddeld 6 video’s van ongeveer een kwartier. Deze video’s tonen het totale tekenproces en alle stappen worden helder uitgelegd. Er is keuze uit 15 verschillende digitale tekenlessen, hieronder beschreven.

Kosten
Een digitale tekenles bestaande uit meerdere stap-voor-stap video’s kost 89,- euro (incl. 21% BTW). Naast de linkjes naar de video’s ontvangt u een materialenlijst en de digitale inspiratiefoto.
Een beschouwing plus bespreking van Suus gedurende 15 minuten via videobellen kost 39,- (incl. 21% BTW).

Twijfelt u nog? Dan kunt u de digitale les van het Aapje proberen voor de gereduceerde introductieprijs van 49,- euro (incl.21 BTW) de bespreking met Suus is daarbij niet inbegrepen en is optioneel erbij te boeken.

Aanmelden
Wilt u een digitale tekenles afnemen stuur dan een email naar ikwil@lesbijsuus.nl met daarin vermeld uw keuze van digitale les, uw voor- en achternaam, volledig adres en emailadres. U ontvangt daarna de verdere info en video links.

Disclaimer: De video links zullen gedurende 4 weken actief zijn na dat u begonnen bent. Kopiëren, dupliceren of delen van de video’s is niet toegestaan (Art. 11 auteursrechten).


Aapje

In deze digitale tekenles ziet u hoe u dit schattige aapje op papier krijgt met diverse soorten zacht krijt op zwart papier. Ook zonder ervaring kunt u deze oefening gerust aangaan!


Herfstbos

U kunt zich er helemaal in verliezen, in het tekenen van dit bos met geweldige herfsttinten! Getekend met potlood, houtskool en zachte krijtjes, is deze digitale les heerlijk om te doen.


Kind

Dit portret van kindje met blauwe sjaal laat alle ins en outs zien van portretleer, het is getekend met houtskool en zacht krijt. Ook met weinig ervaring kunt u deze digitale les volgen en zult u daarna versteld staan van uw resultaat.


Landschap

Een landschap om bij weg te dromen! Het is getekend met houtskool en zacht krijt op grijs papier. Middels de digitale les ziet u stap voor stap het landschap ontstaan op uw eigen tekenblad!


Kraanvogel

Gegarandeerd succes met deze digitale les! Middels een aantal verrassende kleurpotloodtechnieken komt dit prachtbeest ook op uw tekenblad tevoorschijn.


Einstein

Om dit portret met potlood te tekenen hoeft u geen genie te zijn! Middels deze digitale les zult u versteld staan van uw eigen kunnen. Stapsgewijs en helder uitgelegd, dit portret is echt een bron van kennis.


Handen

Een van de moeilijkste onderwerpen voor tekenaars maar na deze digitale les een stuk makkelijker door de vele handige tips en tricks!


Verstoppertje

Bij deze digitale les ligt de nadruk op de handen natuurgetrouw tekenen. U tekent met potlood en de achtergrond krijgt kleur met zachte krijtjes.


Hamburger

Deze kleurrijke hamburger is getekend met pastelkrijt en pastelpotloden op zwart papier. Van broodje tot uienring, het totale tekenproces wordt getoond. Ook zo’n trek gekregen om deze kennis op te doen?


Het Menselijk Figuur

Na het volgen van deze digitale les kunt u voortaan een mens ten voeten uit tekenen op een makkelijke manier. Beginnende met staande figuren en daarna een figuur in een bijzondere houding is deze methode geschikt voor ieder mens.