Inschrijven

Momenteel is er de zomerstop, medio augustus 2022 zal het lesprogramma bekend zijn voor de cursus van sept t/m nov 2022. Wilt u op de hoogte gesteld worden, stuur dan een mailtje o.v.v. mailinglist naar ikwil@lesbijsuus.nl

Inhoudelijk
Een cursus heeft een thema, zoals portret, landschap, dier of object. Het thema wordt tijdens de cursus met diverse technieken en materialen getekend middels stap-voor-stap oefeningen. Na voltooiing van deze technische oefeningen gaat u, met de opgedane kennis, zelfstandig aan de slag met de vrije oefening. Deze vrije oefening vult u zelf in, passend in het gestelde thema en voortvloeiend uit de technische oefening. Suus adviseert en helpt daar waar het nodig is. Hierdoor ontdekt u wat goed gaat en waar nog oefening nodig is.

Locatie
De tekenlessen vinden plaats in het tekenatelier van Suus aan de Ruilstraat 32b te Rotterdam, zie kopje locatie rechtsboven in menubalk. Komt u met de auto houdt dan rekening met betaald parkeren.

Algemene voorwaarden
Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst bent. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het cursusgeld verschuldigd. Het cursusgeld dient overgemaakt te worden binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 20% ingehouden aan administratie kosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd. Het cursusgeld wordt jaarlijks met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Later instromen bij een cursus is in sommige gevallen mogelijk, het cursusgeld blijft hetzelfde, ook als u lessen moet missen. Lesdata van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt de les op een ander moment gegeven waardoor lesdata veranderd. Het inhalen van lessen of workshops is door praktische redenen niet mogelijk. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden, op Instagram graag #lesbijsuus vermelden. Een cursus/workshop vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per cursus/workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus/workshop opnieuw in te schrijven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!