Inschrijven

Lesdata
Het programma start op 12 sept en loopt t/m 7 dec, er zijn geen lessen tijdens de herfstvakantie: 24 okt t/m 28 okt 2022.

Lesdagen
Maandag 13:30u – 16:00u
Maandag 19:30u – 22:00u
Dinsdag 19:30u – 22:00u
Woensdag 19:30u – 22:00u

Inhoudelijk
Het thema van deze cursus is DIER en we gaan aan de slag in zwart-wit én kleur. Er komt veel aan bod met dit leuke en leerzame onderwerp. Denk aan schetsopbouw, zienswijze, contrast, kleur, materiaalgebruik, textuuruitdrukking en meer!
Er zullen twee technische oefeningen zijn met telkens opvolgend de zogenoemde vrije oefeningen. Tijdens deze vrije oefeningen gaat u met de opgedane kennis uit de technische oefeningen zelfstandig aan de slag. De vrije oefening vult u naar eigen smaak in, passend in het gestelde thema en materiaal van de technische oefening. Hierdoor ontdekt u op een verrassende wijze wat goed gaat en waar nog oefening nodig is. We werken deze cursus in het eerste gedeelte met grafiet (potlood) en in de tweede met pastelkrijt en pastelpotloden.

Kosten
Een cursus heeft 12 lessen van 2,5 uur en kost 311,- euro (incl. 21% BTW). De benodigde tekenmaterialen dient u zelf aan te schaffen, u ontvangt een materialenlijst. Het cursusgeld dient voorafgaand aan de cursus voldaan te zijn.

Inschrijven
Helaas kunt u zich op dit moment voor de klassikale lessen niet meer inschrijven, de cursus is al begonnen. Wilt u op de hoogte gesteld worden zodra inschrijven weer mogelijk is, mail dan even naar ikwil@lesbijsuus.nl o.v.v. mailinglist. Er worden 3 cursusrondes per jaar gegeven, reserveren is niet mogelijk. U kunt wel een digitale tekenles afnemen, zie bij menu Tekenles Online voor verdere info.

Locatie
De tekenlessen vinden plaats in het tekenatelier van Suus aan de Ruilstraat 32B te Rotterdam, zie kopje locatie rechtsboven in menubalk. Komt u met de auto houdt dan rekening met betaald parkeren.

Algemene voorwaarden
Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst bent. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het cursusgeld verschuldigd. Het cursusgeld dient overgemaakt te worden binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 20% ingehouden aan administratie kosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd. Het cursusgeld wordt jaarlijks met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Later instromen bij een cursus is in sommige gevallen mogelijk, het cursusgeld blijft hetzelfde, ook als u lessen moet missen. Lesdata van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt de les op een ander moment gegeven waardoor lesdata veranderd. Het inhalen van lessen of workshops is door praktische redenen niet mogelijk. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden, op Instagram graag #lesbijsuus vermelden. Een cursus/workshop vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per cursus/workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus/workshop opnieuw in te schrijven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!