Inschrijven

INSCHRIJVEN KAN NU, AANTAL PLAATSEN ZIJN ZEER BEPERKT

Lesdata
Het seizoen start op 17 april en loopt tot 29 juni 2023.
Er zijn geen lessen op do 27 april, ma 29 mei, di 30 mei, wo 31 mei 2023.

Lesdagen
Maandag 13:30u – 16:00u
Maandag 19:30u – 22:00u (bijna vol)
Dinsdag 19:30u – 22:00u (bijna vol)
Woensdag 19:30u – 22:00u (bijna vol)
Donderdag 19:30u – 22:00u  (mits minimum van 6 deelnemers)

In eerste instantie heeft u de keuze uit maandagmiddagen, maandag-, dinsdag- en woensdagavonden. Zijn deze vol wat betreft het aantal aanmeldingen dan komt de donderdagavond erbij. Het maximaal aantal deelnemers per groep is 8, het minimum 6 personen. Gelieve meerdere opties aan te geven bij uw aanmelding om meer kans te krijgen op plaatsing.

Inhoudelijk
Met de zomervakantie in gedachte gaan we aan de slag met het onderwerp LANDSCHAP. Er komt veel aan bod met dit prachtige onderwerp, denk hierbij aan compositie, contrastopbouw, textuuruitdrukkingen, arceer technieken en meer.
Er zullen twee uitgebreide technische oefeningen gegeven worden door Suus, zij laat stap voor stap zien hoe u een realistisch landschap op papier krijgt. Na afronding van een technische oefening kunt doorpakken met uw opgedane kennis middels een vrije oefening. Deze bedenkt u zelf, geïnspireerd is op de technische oefening. Hierdoor ontdekt u op verrassende wijze wat goed gaat en waar nog oefening nodig is.
We gaan in de eerste technische oefening aan de slag met water, wolken en bergen met houtskool. De tweede technische oefening zal gaan over landschappen tekenen in een klein formaat tekenboekje met potlood, balpen en fineliner.
Met alle tips, tricks en kennis kunt u voortaan uw vakanties gaan vastleggen in uw eigen reis-tekenboekje, wat ver uitstijgt boven een vakantiefoto!
Voor deze cursus is ervaring fijn om te hebben maar niet noodzakelijk, enthousiasme is belangrijker.

Kosten
Een cursus heeft 10 lessen van 2,5 uur en kost 272,- euro incl. 21% BTW. De benodigde tekenmaterialen dient u zelf aan te schaffen, u ontvangt een materialenlijst. Het cursusgeld dient volledig voorafgaand aan de cursus voldaan te zijn.

Inschrijven
Inschrijven doet u door een email te sturen naar ikwil@lesbijsuus.nl met daarin vermeld uw keuze voor lesdag (gelieve meerdere opties) met daarbij uw gegevens: volledige naam, volledig adres, emailadres en telefoonnummer en leeftijd (of in ieder geval aangeven dat u een volwassene bent). Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Belangrijk: zonder de gevraagde gegevens kan uw inschrijving niet doorgevoerd worden en kan een ander voor zijn. Wees bij uw inschrijving op de hoogte van de Algemene voorwaarden.

Mocht een lesdag vol zijn en u wilt u op de hoogte gesteld worden zodra inschrijven weer mogelijk is, mail dan even naar ikwil@lesbijsuus.nl o.v.v. mailinglist. Er worden 3 cursusrondes per jaar gegeven, reserveren is niet mogelijk.
Een digitale tekenles kunt u afnemen wanneer u uitkomt, daarbij is geen maximum of minimum deelnemers van toepassing. Zie bij menu Tekenles Online voor verdere info.

Locatie
De tekenlessen vinden tijdelijk plaats te Hildegardisstraat 8 te Rotterdam. Zodra het mogelijk is, waarschijnlijk medio mei, zullen de lessen weer gegeven worden op de vertrouwde locatie aan de Ruilstraat 32 B te Rotterdam.

Algemene voorwaarden
Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst bent. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het cursusgeld verschuldigd. Het cursusgeld dient overgemaakt te worden binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 20% ingehouden aan administratie kosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus of workshop en nadat de cursus of workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd. Het cursusgeld wordt jaarlijks met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Later instromen bij een cursus is in sommige gevallen mogelijk, het cursusgeld blijft hetzelfde, ook als u lessen moet missen. Lesdata van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt er gezocht naar een alternatief zoals een digitale versie van de les of verplaatsing naar een ander moment als dat mogelijk is. Het inhalen van lessen of workshops is door praktische redenen niet mogelijk. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden, op Instagram graag #lesbijsuus vermelden.  Een cursus of workshop vindt doorgang onder voorbehoud van minimaal 6 en maximaal 8 inschrijvingen per cursus of workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus of workshop opnieuw in te schrijven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!