Inschrijven

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven kan tot 8 april ’24.

Les data
Het eerstvolgende seizoen start op 15 april en loopt t/m 15 juli ’24.
Er zijn geen lessen gedurende de meivakantie van 29 april t/m 2 mei en van 10 t/m 13 juni ’24.

Lesdagen en tijden
Maandagavond, 19:30u – 22:00u, vol
Dinsdagavond, 19:30u – 22:00u, vol
Woensdagavond, 19:30u – 22:00u, vol
Donderdagavond, 19:30u – 22:00u, vol

Aangezien de groepen vol zijn is er alleen nog de mogelijkheid om op de reservelijst geplaatst te worden. U wordt dan bericht zodra iemand afmeldt van deelname. Mail naar ikwil@lesbijsuus.nl o.v.v. reservelijst, vermeldt naast uw email uw telefoonnummer.

Inhoudelijk
Bij de tekenlessen ligt de nadruk op het natuurgetrouw weergeven van een onderwerp. Suus laat door middel van een helder stappenplan en meerdere demonstraties zien hoe u op praktische en verrassende wijze tot mooie resultaten komt.

Na afronding van een technische oefening gaat u doorpakken met uw opgedane kennis via de zogenoemde vrije oefening. Tijdens een vrije oefening gaat u aan de slag met wat u zelf bedacht heeft en geïnspireerd is op de voorafgaande technische oefening. Door deze aanpak ontdekt u wat goed gaat en waar nog oefening nodig is, onder de begeleiding van Suus. De oefeningen omvatten meerdere lessen, u krijgt in ieder geval 2 technische- en twee vrije oefeningen per cursus.

Er wordt les gegeven aan maximaal 8 deelnemers waardoor er veel ruimte is voor individuele begeleiding. De cursussen zijn voor volwassenen, 18 jaar en ouder. De groepsdynamiek zorgt voor veel kennisoverdracht aangezien iedere deelnemer een andere hoeveelheid ervaring met tekenen heeft. Na afloop van een les is er een korte bespreking, er worden dan veel waardevolle tips gedeeld.

Iedere cursus is verschillend qua thema, technieken en materialen. We werken naast zwart-wit ook in kleur, met uiteenlopende technieken. De cursus van april tot medio juli 2024 zal kleurpotlood, inkt, fineliner en eventueel waterverf behandelen. De onderwerpen zijn dier, boom en landschap. Mocht het weer het toelaten dan zou er ook een les buiten gegeven kunnen worden in het Euromastpark te Rotterdam.

Kosten
Deze cursus heeft 12 lessen van 2,5 uur en kost 345,- euro incl. 21% BTW. De benodigde tekenmaterialen dient u zelf aan te schaffen, u ontvangt een materialenlijst.

Locatie
Ruilstraat 32B, Rotterdam.

Inschrijven
Het inschrijf-window is reeds gesloten, u kunt zich helaas niet meer inschrijven. Wilt u op de hoogte zijn zodra inschrijven weer mogelijk is voor volgende cursussen, email dan naar ikwil@lesbijsuus.nl  o.v.v. mailinglist met daarbij uw emailadres. Er worden 3 cursusrondes per jaar gegeven, reserveren voor toekomstige cursussen is niet mogelijk.

TIP: een digitale tekenles kunt u het hele jaar afnemen, deze zijn is niet afhankelijk van een seizoen, zie bij menu: Tekenles Online voor verdere info.

Algemene voorwaarden
Inschrijvingen worden naar binnenkomst behandeld mits met compleet met alle gevraagde gegevens zoals aangegeven bij hert kopje inschrijven. Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst kon worden. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het cursusgeld verschuldigd. Het cursusgeld dient volledig voorafgaand aan de cursus voldaan te zijn en overgemaakt te zijn binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 20% ingehouden aan administratie kosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus of workshop en nadat de cursus of workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd. Het cursusgeld wordt jaarlijks met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Lessen missen is op eigen risico, soms is het mogelijk om een les bij een andere groep in te halen, mits in dezelfde week en als er plaats is. Les data van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt er gezocht naar een alternatief zoals een digitale versie van de les of verplaatsing naar een ander moment als dat mogelijk is. Het inhalen van lessen of workshops is door praktische redenen niet mogelijk. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden, op Instagram graag #lesbijsuus vermelden. Een cursus of workshop vindt doorgang onder voorbehoud van minimaal 6 en maximaal 8 inschrijvingen per cursus of workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus of workshop opnieuw in te schrijven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is. Voor degenen die in voorafgaande jaren les hebben gehad kan het gebeuren dat een technische oefening reeds gedaan is. Mocht dit een probleem zijn dan zal hiervoor een alternatief gezocht worden.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!