Inschrijven

Programma april t/m juni 2022
Thema’s: voedsel met pastelkrijt en portret met houtskool of potlood


De inschrijfmogelijkheid voor de klassikale lessen is reeds gesloten. U kunt wel digitale lessen nemen, zie kopje: Tekenles Online. Er is keuze uit 15 prachtige lessen, met daarbij inbegrepen een online bespreking met Suus. Zoekt u een leuke groepsactiviteit kijk dan even bij het kopje: Workshop. Wilt u op de hoogte zijn van de volgende inschrijfmogelijkheid, stuur dan een mailtje o.v.v. mailinglist naar ikwil@lesbijsuus.nl

Lesdata
Hier vindt u het schema van de tekenlessen: LINK

Inhoudelijk
Een cursus heeft thema’s; daarmee gaan we inzoomen op bepaalde onderwerpen en bepaalde materialen. Voor de eerstvolgende cursus van april t/m juni 2022 zijn de volgende thema’s bepaald: voedsel in kleur met pastelkrijt en portret in zwart-wit met houtskool en potlood.
Per thema is er een zogenaamde technische stap-voor-stap oefening en daarna de vrije oefening. Na voltooiing van de technische oefening gaat u met de opgedane kennis zelfstandig door met de vrije oefening. Deze vrije oefening vult u zelf in, passend in het gestelde thema en voortvloeiend uit de technische oefening. Suus adviseert en helpt daar waar het nodig is. Hierdoor ontdekt u wat goed gaat en waar nog oefening nodig is.
De verdieping middels de vrije oefening neemt gemiddeld 2 lessen per thema in beslag, naast de 3 lessen van de technische oefening. Foto’s van de technische oefeningen voor de eerstvolgende cursus zie je hiernaast. De link naar het filmpje van de toelichting voor april t/m juni staat hieronder.

Locatie
De tekenlessen vinden plaats in het tekenatelier van Suus aan de Ruilstraat 32b te Rotterdam, zie kopje locatie rechtsboven in menubalk. Komt u met de auto houdt dan rekening met betaald parkeren.

Kosten
Het lesgeld van een cursus van 10 lessen van 2,5 bedraagt 249,- euro (incl. 21% BTW). De benodigde tekenmaterialen dient u zelf aan te schaffen, u ontvangt een materialenlijst. Het cursusgeld dient voorafgaand aan de cursus volledig betaald te zijn.
Suus geeft les aan volwassenen (18 jaar en ouder), personen onder de 21 jaar betalen geen BTW over het cursusgeld.

Algemene voorwaarden
Na uw inschrijving krijgt u per e-mail bericht of u geplaatst bent. Op dat moment is de inschrijving bindend en bent u het lesgeld verschuldigd. Het lesgeld dient overgemaakt te worden binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk. Alleen bij gevolg van overmacht wordt restitutie verleend, mits bij tijdige berichtgeving. Bij restitutie wordt altijd 20% ingehouden aan administratie kosten. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd. Het lesgeld wordt jaarlijks met verhoogd i.v.m. stijgende bedrijfskosten en inflatie. Later instromen bij een cursus is in sommige gevallen mogelijk, het lesgeld blijft hetzelfde, ook als u lessen moet missen. Lesdata van de cursussen zijn onder voorbehoud: mocht de docent verhinderd zijn dan wordt de les op een ander moment gegeven waardoor lesdata veranderd. Het inhalen van lessen of workshops is door praktische redenen niet mogelijk. Het ter beschikking gestelde lesmateriaal mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan welke binnen het kader van de cursus zijn gesteld (Art. 11 auteursrechten). Bij het tonen van resultaten van de cursus op social media wordt vriendelijk verzocht om Les bij Suus te vermelden. Een cursus/workshop vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen, minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per cursus/workshop. U krijgt hierover tijdig bericht, uiterlijk een week voor aanvang. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. U dient zich voor iedere cursus/workshop opnieuw in te schrijven. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Schrijf u tijdig in om zeker te zijn van een plaats. Meldt u aan voor de mailinglist als u op de hoogte wilt zijn wanneer inschrijven mogelijk is.

Hartelijk dank voor uw interesse en graag tot ziens!