Workshop

Suus geeft leuke en leerzame tekenworkshops aan kleine groepen volwassenen vanuit haar tekenatelier. Een middagworkshop is geheel verzorgt, inclusief bruikleen van de benodigde tekenmaterialen. Het is een unieke ervaring met altijd prachtige resultaten!

Keuze uit:
Workshop Bokito:
Ervaar op verrassende en originele wijze hoe u de bekende Rotterdamse gorilla Bokito op papier krijgt in realistische stijl. U ontdekt de vele mogelijkheden van houtskool. U heeft geen ervaring nodig om tot een goed resultaat te komen! Na afloop bent u vele tekentips rijker en heeft u uw eigen Bokito portret!

Workshop Bonsai:

Een Bonsai boom is een miniatuurboom in een pot. Op verrassende wijze gaat u deze vereeuwigen in illustratieve stijl. U ontdekt de vele mogelijkheden van Oost Indische inkt. U heeft geen ervaring nodig om tot een goed resultaat te komen! Na afloop bent u vele tekentips rijker en heeft u uw eigen Bonsai boom tekening!

Neem ook een kijkje bij het kopje reacties in de menubalk. U ziet hier tekeningen van de cursisten, waaronder Bokito’s en Bonsai’s!

Kosten

De 3 en half uur durende workshop inclusief koffie/thee en lekkers kost 87,- euro per persoon (incl. 21% BTW). De workshop is inclusief bruikleen van de benodigde tekenmaterialen.

Locatie

Het vindt plaats in het tekenatelier van Suus aan de Ruilstraat 32B te Rotterdam, zie kopje locatie rechtsboven in menubalk.

Aanmelden

Een workshop vindt plaats op aanvraag van een groep. U kunt zich aanmelden zodra u een groep heeft samengesteld van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Mail dan naar ikwil@lesbijsuus.nl voor verdere info. Deze workshops zijn voor volwassenen. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing, vermeld bij Inschrijven in de menubalk.