Workshop

Suus geeft leuke en leerzame tekenworkshops aan kleine groepen volwassenen vanuit haar tekenatelier. Een middagworkshop is geheel verzorgt, inclusief bruikleen van de benodigde tekenmaterialen. Het is een unieke ervaring met uw eigen tekening als resultaat!

Keuze uit:
Workshop Bokito:
Ervaar op verrassende en originele wijze hoe u de bekende Rotterdamse gorilla Bokito op papier krijgt in realistische stijl. U ontdekt de vele mogelijkheden van houtskool. U heeft geen ervaring nodig om tot een goed resultaat te komen! Na afloop heeft u het portret van Bokito getekend en bent u vele tekentips rijker.

Workshop Bonsai:

Een Bonsai boom is een miniatuurboom in een pot. Op verrassende wijze gaat u deze vereeuwigen in illustratieve stijl. U ontdekt de vele mogelijkheden van Oostindische inkt. U heeft geen ervaring nodig om tot een goed resultaat te komen! Na afloop heeft u een originele Bonsai boom getekend en bent u vele tekentips rijker.

Neem ook een kijkje bij het kopje reacties in de menubalk. U ziet hier tekeningen van de cursisten waaronder Bokito’s en Bonsai’s!

Kosten

De geheel verzorgde, 3 uur durende workshop inclusief koffie/thee en lekkers kost 59 euro per persoon (incl. 21% BTW). De workshop is inclusief bruikleen van de tekenmaterialen. De tekening neemt u mee naar huis.

Locatie

Het vindt plaats in het tekenatelier van Suus aan de Ruilstraat 32B te Rotterdam, zie kopje locatie rechtboven in menubalk.

Aanmelden

Een workshop vindt plaats op aanvraag van een groep. U kunt zich aanmelden zodra u een groep heeft samengesteld van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Mail dan naar ikwil@lesbijsuus.nl voor verdere info.